Skola

Kontakt

Klara Lundholm, pedagog
klara.lundholm@umea.se
090-16 34 97

Välkommen med din klass till Kvinnohistoriskt museum! Vi ger gratis visningar för högstadie, gymnasium, komvux, SFI, högskola och universitet.

Hos oss kan du komma med din klass, utan kostnad, för en vanlig visning av våra utställningar eller för lektioner som kopplas mot ämnen som historia och samhällskunskap.

Tillgänglighet
Museets lokaler har hörslinga och är tillgängliga för rullstol. Visningar går även att få på lätt svenska om det finns önskemål. Har ni andra önskemål som syn eller teckentolkad visning, kontakta gärna museet i god tid så försöker vi att ordna det inför besöket.

 

Nyhetsbrev


Här publicerar vi skolnyheter. Det kan vara nya lektioner på museet eller ett nytt webbmaterial. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev här till höger så hänger du med när vi uppdaterar vårt skolprogram.

Nyhetsbrev

 
Vi sparar endast information om din mejladress. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

prata med oss


Håll koll på oss och ta del av nyheter, diskussioner, aktiviteter m.m. via Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterInstagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterIoch och Twitterlänk till annan webbplats

Öppettider

Måndag 10-17
Tisdag & onsdag 10-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-17
Lördag 10-15
Söndag
stängt

 

Öppettider helgdagar

Besök

Kvinnohistoriskt museum
Väven, Storgatan 46a,

901 78 Umeå


Kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterKvinnohistoriskt
museum
är en del av
Umeå kommun